ZAŽÍVACÍ POTÍŽE

Hlísti (askaridy ap.)

Richter Johan - Léčení ovocem a zeleninou používá se extrakt (rozmačkanou cibuli zalijeme 250 ml vody, nechá se stát přes noc, užívá se nalačno 3- 4 dny, uchováváme v chladu)

Zkažený žaludek

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Nedostatečné strávení špatně sestaveného jídla. Dále může vzniknout, jestliže jíme pod vlivem stresu, strachu nebo starostí. citron (se sklenicí horké vody) 300 g karotka, 200 g špenát karotka 300 g karotka, 100 g červená řepa, 100 g...

Zánět tlustého střeva

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy  Zánět tlustého střeva důsledkem zácpy a duševní a tělesné nervozity, který přeruší zažívací proces. Obyčejně je příčina v nedostatku živé, organické výživy pro nerušenou funkci střeva. Vařená strava je složena z mrtvých molekul, které nemohou...

Tyfoid

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Nemoc připomínající svými příznaky tyfus, způsobená nedostatkem určitých organických látek, takže se bakterie mohou narušeně rozmnožovat. Choroba je provázena horečkou a břišními symptomy. 300 g karotka, 200 g špenát 300 g karotka, 100 g červená...

Žlučníkové potíže

Nápoj na posílení činnosti jater a žlučníku – 3x denně po dobu 6 týdnů pijeme smoothie 1 dl čerstvé řepové šťávy 1 dl mrkvové šťávy 1 lžíci citronové šťávy   Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Žlučníkové choroby Následky nedokonalého trávení tuků a nadměrného kvašení, které...

Překyselení

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Otrava těla, obyčejně následek v tlustém střevě přetrvávajících odpadových a rozkladových produktů. Jedná se o následky tradiční výživy, která je složena převážně ze škrobů, cukni a masa. Je nerozumné a krátkozraké užívat natron nebo tablety proti...

Pálení žáhy

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Intenzivně pálivý pocit způsobený nadměrným množstvím žaludeční kyseliny (kyseliny solné) nebo jiných trávicích šťáv. Příčinou jsou špatně sestavená jídla a jejich kvašení nebo zahnívání. 300 g karotka, 100 g červená řepa, 100 g okurka 300 g...

Otylost

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Nadměrná tvorba tukové tkáně na základě konzumace velkého množství potravin (zvláště škrobových a cukrových výrobků) v nesprávné, nesnášející se kombinaci. Někdy je způsobena špatnou funkcí žláz. 300 g karotka, 200 g špenát karotka špenát 300 g...

Křeče

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Křeče v oblasti střev jsou nejčastěji zaviněny plynatostí, vznikající nesprávnou kombinací jídel. Svalové křeče jsou obyčejně vysvětlitelné vysokým nahromaděním kyseliny močové. 300 g karotka, 200 g špenát 300 g karotka, 100 g červená řepa, 100 g...

Katar

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Velké zahlenění sliznic jako následek neschopnosti těla přijmout mléko a koncentrovanou potravu ze škrobů. 300 g karotka, 200 g špenát šťáva z 1 citronu na 100 g postrouhaného nevymačkaného křenu 300 g karotka, 100 g červená řepa, 100 g...
1 | 2 | 3 >>