PORUCHY METABOLISMU

Struma

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Zvětšení štítné žlázy následkem nedostatku organického jodu v potravě. Užívání chemického jodu nebo chemicky vyrobeného jodidu draselného škodí tělu, protože jsou oba anorganické a dříve nebo později mohou vést k usazeninám. Nejlepší organický jod...

Toxémie

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Otrava buď nadměrným nahromaděním odpadu vlastních tělových buněk nebo konečných produktů výměny látkové nebo odpadu zažívacího ústrojí. Všechno vede k překyselení organizmu (viz také Dr. John H. Tilden Toxémií začínají všechny choroby). 300 g...

Otrava potravinami (botulismus)

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Bakterie botulismu vyloučí smrtící jed, jestliže je zvolna horkem usmrcována, právě tak jako tchoř vystříkne svoji dobře známou tekutinu, jestliže je drážděn. Tento smrtící jed je často v konzervách, jestliže nebyly bakterie při zpracování...

Nádory

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Nádory: mozkové kostní jater dělohy Bujení tkáně na základě nedostatku organických elementů při nadměrné spotřebě koncentrované anorganické potravy, převážně moučných výrobků. Spolupříčinou je destruktivní, negativní duševní naladění, jako...

Skorbut (kurděje)

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Následek jednostranné výživy s nedostatkem organických látek a vitaminu C. 300 g karotka, 200 g špenát špenát 320 g karotka, 20 g celer, 60 g petržel, 100 g špenát 300 g karotka, 100 g červená řepa, 100 g okurka 350 g karotka, 100 g červená...

Rakovina

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Skupiny nebo hnízda epitelových buněk, které jsou téměř vyhladovělé, protože jim chybí organická potrava. Překotně rostou při konzumaci koncentrovaných škrobových výrobků a masa. Přečtěte si kapitolu o karotkové šťávě, kde je v hrubých rysech...

Nedostatek kyslíku

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Nedostatečná asimilace kyslíku pro nedostatek organického železa v těle. 300 g karotka, 200 g špenát 300 g karotka, 100 g červená řepa, 100 g okurka 300 g karotka, 200 g celer 350 g karotka, 150 g řapíkatý celer 300 g karotka, 100 g...

Maltézská horečka

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Jedna z mnohých metod, kterou používá příroda, aby spálila odpadové látky v těle. V tomto případě jsou, obrazně řečeno, topiči bakterie, které jsou aktivní při rozkladu odpadu a zvedají tělesnou teplotu buď v intervalech nebo kontinuitně. Žádný...

Malárie

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Chorobné následky nečisté krve, nadměrného množství rozpadlých látek v těle a pobytu v atmosféře se špatným a nezdravým vzduchem, které umožní zvířecím parazitům a bakteriím usadit se, prospívat a rozmnožovat se v těle. Zatímco se tělo sytí...

Hodgkinova nemoc

Walker Norman - Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy Otok lymfatických uzlin a mandlí v bezprostředním spojení s poruchami sleziny. Následek nedostatečné, nevyvážené výživy. Po rentgenovém nebo radiovém ozáření, jehož účinek je pro člověka nezvládnutelný, nezbývá skoro žádná naděje: To platí i pro...
1 | 2 >>